• Ελληνικά
  • English

Διαμονή

Πληροφορίες διαμονής και παροχών

Πληροφορίες

Τα Blue Paradise Studios σας καλωσορίζουν για μια αξέχαστη διαμονή. Όλα τα δωμάτιά μας είναι αρκετά μεγάλα και προσφέρουν όλες τις βασικές ανέσεις που θα χρειαστείτε για χαλαρωτικές διακοπές. Τα δωμάτιά μας χωρίζονται σε μπροστινής όψης με θέα το μαγευτικό φοινικόφυτο δρόμο και πίσω όψης, μακρυά από ενοχλήσεις με θέα τον κήπο.

Τα μπροστινά δωμάτια είναι ιδανικά για όσους θέλουν να απολαύσουν την κεντρική οδό που τους καλοκαιρινούς μήνες μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό πεζόδρομο.

Τα πίσω δωμάτια είναι ιδανικά για αυτούς που αναζητούν ηρεμία και χαλάρωση και επιθυμούν να περάσουν ήσυχες στιγμές παρέα με το βιβλίο τους και το ποτό τους.

Παροχές δωματίων:

Air condition
WiFi πρόσβαση
Μπάνιο με ντους
Κουζινάκι με ψυγείο
Επιτραπέζια σκεύη κουζίνας
Διπλά παράθυρα με παντζούρια
Μπαλκόνι με τραπεζάκι και καρέκλες
Σίτες προστασίας από έντομα

Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες των δωματίων μας περιλαμβάνουν τον πλήρη καθαρισμό τους δύο φορές την εβδομάδα (μία φορά κατά τον ερχομό σας και άλλη μία μέσα στην εβδομάδα). Οι πετσέτες αλλάζονται δύο φορές την εβδομάδα και τα σεντόνια μία φορά την εβδομάδα. Επιπλέον πετσέτες και σεντόνια μπορούν να προσφερθούν με μια μικρή επιπλέον χρέωση. Επιπλέον πτυσσόμενο κρεββάτι (ράντζο) μπορεί να προστεθεί κατά παραγγελία.

Επίσης αναλαμβάνουμε την οργάνωση μεταφοράς σας από και πρός το αεροδρόμιο καθώς επίσης μπορούμε να αναλάβουμε την κράτηση ημερίσιων διακοπών και ενοικιάσεων οχημάτων.

Σημειώσεις:

Check-in 14:00 με 17:00
Check-out 08:00 με 12:00
Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Μπροστά δωμάτια

Πίσω δωμάτια